Tip!
Extra inruimtijd Kaldeborn Heerlen 28 Oktober
Op zaterdag 27 oktober 2018 is er een extra inruimmogelijkheid voor standhouders tussen 17.00u en 18.00u.
Oktober
22

Markt Informatie

Stuur dit artikel door naar een vriend
Geplaatst door: Org-Vac
op 15-03-2010


Wat te doen bij aankomst op de markt:
Zodra u op de markt bent aangekomen dient u zich te melden bij onze Marktmeester. Na betaling van de kraamhuur krijgt u de kraam/grondplaats toegewezen.
Op-inruimpasje, Zeilpasje (zeilpasje geldt alleen voor de buitenmarkten)
Naast de kraamhuur dient u een op-inruimpasje te kopen/huren van € 10,00. Dit pasje kunt u na afloop van de markt inleveren, u krijgt dan uw geld terug als u uw kraam SCHOON achterlaat, en niet voor 16:30 uur heeft ingepakt. Een zeil kunt u voor € 2,50 plus een borg van € 20,00 krijgen op de markt(voor evt. bevestiging moet u zelf zorgen). Ook legen dozen, zakjes etc. dienen na afloop mee naar huis te worden genomen, dus niet in containers of hoekjes en/of parkeerplaatsen te worden gedeponeerd.

Voorkeur voor een bepaalde kraam:
Het is niet mogelijk om uw voorkeur telefonisch aan te geven voor evt. hoekkra(a )m(en) of kramen naast elkaar als u zeker van een hoekkraam of naast(bij) elkaar wilt zijn, is het een zaak zo vroeg mogelijk op de markt aanwezig te zijn Hoe later u aanwezig bent, des te minder kans heeft u op uw gewenste kra(a )m(en). Als u een kledingrek gebruikt wil NIET zeggen dat u voorrang of vanzelf een hoekkraam krijgt.
Wat is niet toegestaan:
De verkoop van etenswaren, nieuwe goederen en/of partijgoederen is VERBODEN. Ook geen propaganda, porno of dieren.

Annuleren van Uw kraam:
Mocht u onverhoopt niet kunnen deelnemen aan de markt, dan kunt u t/m donderdag voor de markt uw kraam kosteloos annuleren.Daarna wordt € 5.00 administratie kosten in rekening gebracht. Na vrijdag brengen wij u de volledige kosten van de gereserveerde plaats in rekening.
Daar het steeds meer gebeurt dat mensen hun kraam niet annuleren, noteren wij uw naam. Mocht het dan meerdere malen voorkomen dat u de kraam niet of te laat annuleert, nemen wij niet meer de moeite u te boeken voor een van onze markten.mochten wij niets meer van u horen, annuleren wij al uw boekingen

Aantal personen per kraam:
Er mogen max. 2 personen per kraam naar binnen, overige familieleden, kennissen, dienen entree te betalen. Mocht deze 2e persoon verhinderd zijn en later komen dan dient u dit te melden bij de organisatie TER PLAATSE op de markt. u schrijft een briefje met de naam van de persoon die later komt en geeft dit af aan de kassa. Meldt u dit niet dan moet deze 2e persoon entree betalen. Ook deze 2e persoon dient voor 12:00 uur aanwezig te zijn.

Door deelname aan deze markt gaat u akkoord met de voorwaarden. Het deelnemen aan de markt is geheel voor eigen risico / verantwoording. Het is verboden te ROKEN in de Sporthal: u kunt geweigerd worden. Standhouders die betrapt worden op roken of nieuwe goederen word door ons genoteerd. Een bekeuring hiervoor word verhaalt op diegenen die genoteerd zijn

Organisatieburo VAC
Telefonisch bereikbaar: maandag-dinsdag-13.00-17.00u en donderdag-Vrijdag 9.00-16.00 uur Woensdag gesloten U mag het gebouw/terrein niet betreden voordat de marktmeester aanwezig is.

Er zijn nog geen reacties

Reageren

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren!

Ons adres

Rondven 3c
6026PX te Maarheeze
0495-588008

Facebook

Let op!

Op al onze markten zowel binnen als buiten zijn helaas geen honden toegestaan.


Powered by USH.nl