Tip!
Extra inruimtijden Vlooienmarkten
Er zijn op dit moment geen extra inruimtijden

Ons email adres
info@org-vac.nl
December
11

Markt Informatie

Stuur dit artikel door naar een vriend
Geplaatst door: Org-Vac
op 15-03-2010


Wat te doen bij aankomst op de markt:
Zodra u op de markt bent aangekomen dient u zich te melden bij onze Marktmeester. Na betaling van de kraamhuur krijgt u de kraam/grondplaats toegewezen.
Op-inruimpasje, Zeilpasje (zeilpasje geldt alleen voor de buitenmarkten)
Naast de kraamhuur dient u een op-inruimpasje te kopen/huren van € 10,00. Dit pasje kunt u na afloop van de markt inleveren, u krijgt dan uw geld terug als u uw kraam SCHOON achterlaat, en niet voor 16:30 uur heeft ingepakt. Een zeil kunt u voor € 2,50 plus een borg van € 20,00 krijgen op de markt(voor evt. bevestiging moet u zelf zorgen). Ook legen dozen, zakjes etc. dienen na afloop mee naar huis te worden genomen, dus niet in containers of hoekjes en/of parkeerplaatsen te worden gedeponeerd.

Voorkeur voor een bepaalde kraam:
Het is niet mogelijk om uw voorkeur telefonisch aan te geven voor evt. hoekkra(a )m(en) of kramen naast elkaar als u zeker van een hoekkraam of naast(bij) elkaar wilt zijn, is het een zaak zo vroeg mogelijk op de markt aanwezig te zijn Hoe later u aanwezig bent, des te minder kans heeft u op uw gewenste kra(a )m(en). Als u een kledingrek gebruikt wil NIET zeggen dat u voorrang of vanzelf een hoekkraam krijgt.
Wat is niet toegestaan:
De verkoop van etenswaren, nieuwe goederen en/of partijgoederen is VERBODEN. Ook geen propaganda, porno of dieren.

Annuleren van Uw kraam:
Mocht u onverhoopt niet kunnen deelnemen aan de markt, dan kunt u t/m donderdag voor de markt uw kraam kosteloos annuleren.Daarna wordt € 5.00 administratie kosten in rekening gebracht. Na vrijdag brengen wij u de volledige kosten van de gereserveerde plaats in rekening.
Daar het steeds meer gebeurt dat mensen hun kraam niet annuleren, noteren wij uw naam. Mocht het dan meerdere malen voorkomen dat u de kraam niet of te laat annuleert, nemen wij niet meer de moeite u te boeken voor een van onze markten.mochten wij niets meer van u horen, annuleren wij al uw boekingen

Aantal personen per kraam:
Er mogen max. 2 personen per kraam naar binnen, overige familieleden, kennissen, dienen entree te betalen. Mocht deze 2e persoon verhinderd zijn en later komen dan dient u dit te melden bij de organisatie TER PLAATSE op de markt. u schrijft een briefje met de naam van de persoon die later komt en geeft dit af aan de kassa. Meldt u dit niet dan moet deze 2e persoon entree betalen. Ook deze 2e persoon dient voor 12:00 uur aanwezig te zijn.

Door deelname aan deze markt gaat u akkoord met de voorwaarden. Het deelnemen aan de markt is geheel voor eigen risico / verantwoording. Het is verboden te ROKEN in de Sporthal: u kunt geweigerd worden. Standhouders die betrapt worden op roken of nieuwe goederen word door ons genoteerd. Een bekeuring hiervoor word verhaalt op diegenen die genoteerd zijn

Organisatieburo VAC
Telefonisch bereikbaar: maandag-dinsdag-13.00-17.00u en donderdag-Vrijdag 9.00-16.00 uur Woensdag gesloten U mag het gebouw/terrein niet betreden voordat de marktmeester aanwezig is.

Er zijn nog geen reacties

Reageren

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren!

Ons adres

Keulsebaan 501
6045 GG Roermond
0495-588008

Facebook

Let op!

Op al onze markten zowel binnen als buiten zijn helaas geen honden toegestaan.


Powered by USH.nl